Головна Новини Суспільство події Місцеві вибори в Україні: жителі яких міст повторно обиратимуть мера
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві вибори в Україні: жителі яких міст повторно обиратимуть мера

Центральна виборча комісія назвала сім міст, в яких пройдуть перевибори мера

14 листопада 2020, 11:27
Поділіться публікацією:

15 листопада стартує повторне голосування на виборах міського голови   і проведено воно буде в семи містах країни. Крім того, територіальні громади в певних регіонах будуть повторно обирати депутатів місцевих рад. Про це повідомляє Центральна виборча комісія на своєму акаунті в Facebook.

Місцеві вибори в Україні: жителі яких міст повторно обиратимуть мера

Сім міст оберуть нового мера

Мера обиратимуть жителі наступних міст: Одеса; Суми; Луцьк; Херсон; Краматорськ; Кам'янець-Подільський; Українка. Процес заповнення бюлетенів буде набагато простішим, ніж в першому турі виборів. Всього 2 кандидати і 1 відмітка. Також 15 листопада в територіальних громадах (з чисельністю до 10 тис.) в 16 регіонах повторно пройдуть вибори депутатів місцевих рад.

ЦВК також підкреслив, що так званий карантин "вихідного дня" не завадить громадянам реалізувати своє конституційне право вибору, але правила безпеки на виборчій дільниці залишаються колишніми. При вході на ділянку українцям будуть вимірювати температуру. Також буде присутня розмітка для дотримання дистанції, а також будуть в наявності дезінфікуючі засоби для рук. Крім того, на виборчих дільницях будуть знаходитися окремі кабінки голосування для людей, що мають ознаки захворювання.

Як повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, які політсили отримали більшість в міських і обласних радах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини