Головна Новини Суспільство події Меткомбінат Метінвесту забезпечує маріупольські лікарні киснем для пацієнтів з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Меткомбінат Метінвесту забезпечує маріупольські лікарні киснем для пацієнтів з коронавірусом

ММКІ з початку листопада поставив в лікарні Маріуполя майже 40 тис. кубометрів кисню

17 листопада 2020, 12:22
Поділіться публікацією:

Меткомбінат імені Ілліча Групи Метінвест забезпечує маріупольські міські лікарні киснем для пацієнтів з коронавірусів. З початку листопада в медустанови міста відвантажено майже 40 тис. кубометрів кисню. Заявки медустанов виконуються в повному обсязі і на безоплатній основі, відзначили на підприємстві. 

Меткомбінат Метінвесту забезпечує маріупольські лікарні киснем для пацієнтів з коронавірусом

Медики відзначають, що основна проблема при коронавірусі — зниження рівня кисню в крові до небезпечних для життя показників. Важкі форми COVID-19 вимагають лікування в лікарні, де пацієнт отримує необхідний кисень для підтримки необхідного рівня сатурації, що сприяє більш інтенсивному процесу відновлення, що скорочує проведене в лікарні час.

У зв'язку зі збільшенням пацієнтів, які потребують лікування в умовах стаціонару, з початку осені потреби лікарень в кисні критично зросли. Найбільш затребуваний кисень в міськлікарні №9, з 9 по 15 листопада доставлено тисяча триста двадцять п'ять балонів життєво необхідних ліків — кисню. У міськлікарні №4 відвантажили 617 балонів, в лікарню швидкої медичної допомоги — 419 балонів і 244 балонів кисню в лікарню №1.

"Кисень — це життя для хворих на коронавірус. Тому ми продовжуємо забезпечувати лікарні життєво необхідним елементом в повному обсязі. При необхідності, готові збільшити обсяги поставок", — зазначив генеральний директор меткомбінату імені Ілліча Тарас Шевченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини