Медведчук розповів, чому таке важливе створення групи дружби між парламентами РФ та України

Лідер партії ОПЗЖ позитивно висловився про створення депутатської групи у Держдумі у зв'язках з Україною

У Держдумі створено депутатську групу у зв'язках із Верховною Радою України, яку очолив заступник голови комітету Державної Думи Російської Федерації Євген Попов. Про це написав у Telegram голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук, передає 112 юа.

На думку політика, ця ініціатива є цілком своєчасною та вкрай необхідною для обох держав.

"В умовах, коли українська влада, яка перебуває у повній васальній залежності від західних держав, повністю передала Україну під зовнішнє управління, коли на території нашої країни вільно поширюються вигадки про нібито "вторгнення", заздалегідь сплановане поширення яких передували організована кампанія з боротьби з "нарративами" "і знищення незалежних ЗМІ, можна з упевненістю говорити, що за нинішньою кризою стоїть влада, яка не здатна розв'язати цю кризу, та й не зацікавлена у її вирішенні", - каже лідер партії ОПЗЖ.

Тому, в цих умовах, для того, щоб не допустити подальшої ескалації, саме Верховна Рада України, як вищий представницький орган у державі з парламентсько-президентською формою правління, має взяти на себе відповідальність та успішно врегулювати нинішню ситуацію за допомогою відкритого діалогу та розумного компромісу, вважає політик.