Головна Новини Суспільство події Маск більше не найбагатша людина в світі: за добу втратив мільярди
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск більше не найбагатша людина в світі: за добу втратив мільярди

Згідно з даними Forbes, практично всі мільярдери, що входять до двадцятки найбагатших у світі, зазнали збитків в минулу добу

12 січня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Засновник компаній Tesla і SpaseX, американський підприємець Ілон Маск, за минулу добу втратив понад 13 мільярдів доларів. Внаслідок цього він опустився в першого рядка рейтингу Forbes, і більше не є найбагатшою людиною на планеті. Про це свідчать дані рейтингу, який оновлюється в режимі реального часу.

Маск більше не найбагатша людина в світі: за добу втратив мільярди

Ілон Маск більше не найбагатша людина у світі - фото з відкритих джерел

Втрата 13,5 мільярдів доларів привела до того, що Ілон Маск поступився лідируючою позицією в рейтингу засновнику компанії Amazon Джеффу Безосу. На сьогодні статки Маска оцінюються в 176, 2 мільярдів доларів, а Безоса — 182,1 мільярда доларів.

Згідно з даними Forbes, практично всі мільярдери, що входять до двадцятки найбагатших у світі, зазнали збитків минулої доби. Наприклад, стан засновника Amazon - на 3,6 мільярда доларів, власник бренду Louis Vuitton Бернард Арно втратив 1 мільярд доларів, а ось засновник Facebook Марк Цукерберг — 3,9 мільярда доларів.

До слова, 7 січня Ілон Маск очолив рейтинг Forbes завдяки зростанню акцій компанії Tesla. При цьому Маск почав 2020 рік з доходом близько 27 мільярдів доларів і ледь увійшов до числа 50 найбагатших людей. Злітна ціна акцій Tesla, яка зросла більш ніж у дев'ять разів за останній рік, разом з його щедрим пакетом заробітної плати збільшили його власний капітал більш ніж на 150 мільярдів доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що автомобілі Tesla отримали нове оновлення ПЗ. Крім інших поліпшень, патч 2020.48.25 розширив бібліотеку Tesla Arcade улюбленими іграми самого американського мільярдера Ілона Маска.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини