Головна Новини Суспільство події Ляшко підробив виграшний лотерейний квиток на півмільйона -очільник НАЗК
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко підробив виграшний лотерейний квиток на півмільйона -очільник НАЗК

Екс-нардеп може бути притягнутий до відповідальності за декларування недостовірної інформації

19 лютого 2021, 16:36 comments1449
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат Олег Ляшко підробив лотерейний квиток, який свідчив про його виграш в більш ніж 500 тисяч гривень. Про це в інтерв'ю виданню НВ розповів керівник Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков.

Ляшко підробив виграшний лотерейний квиток на півмільйона -очільник НАЗК

Олег Ляшко - фото з відкритих джерел

"НАЗК провели перевірку, встановили, що він підробив виграшний квиток. Нам підтвердили, що не було такого виграшного квитка. І було кримінальне провадження, він повинен був бути притягнутий до відповідальності, але Конституційний Суд скасував цю статтю", — розповів глава НАПКА.

За словами Новикова, екс-нардеп може бути притягнутий до відповідальності за декларування недостовірної інформації. Це може статися, якщо Агенство зможе встановити, що факту виграшу не було.

Нагадаємо, що народний обранець, "слуга народу" Максим Павлюк задекларував майже два мільйони гривень як виграш в лотерею. Дану інформацію можна переглянути в Єдиному державному реєстрі декларацій. Павлюк зазначив у своїй декларації, що 1 939 868 гривень — це лотерейний виграш, однак ці гроші надходили частинами з шести різних фірм. Відзначимо, що це не перший раз, коли Павлюку значно щастило. Шість місяців тому народний депутат вже вносив до декларації відомості про виграш практично мільйона.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з сімейна пара з Великобританії виграла в лотерею. У кожного був свій квиток, і обидва з них виявилися щасливими. Ліз і Ронні Куксон вирішили випробувати удачу і взяти участь у розіграші призів за поштовим індексом — People's Postcode Lottery. У них на руках було два квитки, завдяки яким вони і стали переможцями. І тепер подружжя зможуть забрати приз у розмірі 30 тисяч футів, а це близько 39 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

777

20 лютого 2021, 13:21

почемум эта .... не сидит

Николай

20 лютого 2021, 07:19

А как ещё эти продажные политики могут обналичить свои деньги, полученные в конверте от олигарха?Это всё туфта для детского садика.Такие суммы необходимо изымать и привлекать к уголовной ответственности.


Новини