43 потужні генератори отримала одна з областей: хто їх отримає

Миколаївщина отримала 43 потужні генератори для проходження зимового періоду

Генератори були надані європейськими партнерами у вигляді гуманітарної допомоги для забезпечення стабільного проходження осінньо-зимового періоду 2024–2025 років. Про це повідомили у Миколаївській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Обладнання буде розподілено між закладами соціальної сфери, освіти, охорони здоров’я, спорту, а також об’єктами критичної інфраструктури. Це забезпечить стале живлення об’єктів у разі перебоїв з енергопостачанням.

Отримана допомога є результатом успішної співпраці Мінреінтеграції, Миколаївської ОВА та Механізму цивільного захисту Європейського Союзу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові в цілодобовому режимі готуються до старту опалювального сезону

У Харкові майже з нуля відновлюють усю систему теплопостачання та інші мережі, комунальники працюють в практично цілодобовому режимі. Як зазначив 1 жовтня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов, ворожі обстріли ускладнюють цей процес, адже завдають житловому фонду чимало пошкоджень.

"Однак ми працюємо практично цілодобово, щоб підготувати місто до опалювального сезону, бо чудово розуміємо, що ця зима буде найважчою серед усіх, які нам доводилося переживати. Не розкриватиму подробиць, але ми робимо все, щоб Харків був з теплом, водою та світлом", — зазначив мер. Також Ігор Терехов повідомив, що в Харкові завершуються роботи з підготовки до зими укриттів.