Головна Новини Суспільство події Куди зник Стерненко - адвокат активіста занепокоєний
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди зник Стерненко - адвокат активіста занепокоєний

Активіста Сергія Стерненка не доставили до СІЗО

24 лютого 2021, 08:05 comments1278
Поділіться публікацією:

Вчора громадського активіста Сергія Стерненка засудили до семи років та трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Одразу після суду  його повинні були доставити до СІЗО. Проте цього не сталося. Дану інформацію повідомляє видання НВ.

Куди зник Стерненко - адвокат активіста занепокоєний

Справа Стерненка - куди зник активіст. Фото: tk.media

Цей факт викликав неабияке занепокоєння в адвоката Сергія — Масі Найєма. Той ще увечері повідомив, що місцеперебування Стерненка невідоме. Окрім того, адвокат не має можливості зв'язатися з активістом.

"Зараз невідомо, де він — у СІЗО його нема... Нам не дають відповіді, ні де він в СІЗО, ні де він може бути", — прокоментував ситуацію Масі Найєм.

За цей час на соціальних сторінках Сергія Стерненка також нічого не повідомлялося. Останній пост у Твіттері — подяка Венедиктовій, Труханову, Татарову та Зеленському за вирок.

Нагадаємо, що вирок Стерненку було винесено Приморським судом Одеси. Активіста визнали винним у справі про викрадення депутата Комінтернівської районної ради Сергія Щербича. Раніше активіста звільняли з під домашнього арешту на поруки народного депутата від партії "Голос" Романа Лозинського.

Під час засідання суду проходила численна акція у підтримку Сергія Стерненка.

Також вчора увечері під Офісом президента України влаштували акцію протесту через вирок активістові Сергію Стерненку. Протестуючі спочатку кидали сніжки в кордон поліції, потім в хід пішли фаєри. У бік правоохоронців, за словами очевидців, також розпилювали щось з балончиків, вибухали петарди. Фото з акції протесту можна переглянути тут.

Сайт "Коментарі" також запитав експерта, що далі чекає на активіста Сергія Стерненка. Думку політтехнолога дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини