Головна Новини Суспільство події Криклій розповів, в яких регіонах України будуть працювати аеропорти
commentss НОВИНИ Всі новини

Криклій розповів, в яких регіонах України будуть працювати аеропорти

В українських аеропортах ввели нові вимоги для співробітників і пасажирів на період дії карантину

17 червня 2020, 16:12 comments1271
Поділіться публікацією:

Аеропорти в Україні будуть працювати у всіх регіонах. Міністр інфраструктури України Владислав Криклій запевняє, що авіарейси будуть безпечними для здоров'я пасажирів.

Криклій розповів, в яких регіонах України будуть працювати аеропорти

Глава відомства зазначив, що в аеропортах і під час здійснення авіаперевезень є можливість ефективно контролювати дотримання всіх необхідних норм безпеки. Це можливо завдяки незначній, порівняно з іншими видами транспорту, кількості пасажирів. За словами Криклія, це стосується і внутрішніх, і міжнародних авіарейсів.

Крім традиційної перевірки під час посадки, тепер пасажирам і співробітникам авіакомпаній доводиться проходити температурний скринінг, дотримуватися маскового режиму, а також використовувати інші засоби індивідуального захисту і постійну дезінфекцію.

Раніше "Коментарі" писали, що Польща відновила авіасполучення, однак Україна до переліку не потрапила. Міжнародне сполучення з Польщею доступне лише для громадян Європейського союзу і Європейської асоціації вільної торгівлі, крім туристів з Великобританії, Швеції та Португалії. У зв'язку з цим, рейси, які були заплановані на 17 червня, довелося скасувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини