Головна Новини Суспільство події Коронавірус в 2021 році: Білл Гейтс дав свій прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в 2021 році: Білл Гейтс дав свій прогноз

Білл Гейтс розповів, як буде розвиватися пандемія коронавірусу в 2021 році

23 грудня 2020, 17:17 comments1629
Поділіться публікацією:

Засновник Microsoft, мільярдер і філантроп Білл Гейтс визнає, що 2020 рік — був руйнівним, але з надією висловлюється про перебіг пандемії коронавірусу в 2021 році в деяких країнах. Про це він написав у своєму блозі.

Коронавірус в 2021 році: Білл Гейтс дав свій прогноз

Фото з відкритих джерел

Так, Гейтс згадує загиблих у результаті пандемії COVID-19 в усьому світі, людей, які залишилися без роботи і засобів до існування. Але при цьому зазначає, що темпи наукових досягнень у 2020 році були колосальними. За його словами, люди ніколи не домагалися більшого прогресу в боротьбі з якою-небудь хворобою за рік, ніж світ у цьому році.

"На жаль, ми ще не вийшли із зони ризику. За даними комп'ютерних моделей, протягом наступного місяця пандемія може посилитися. Нам також необхідно дізнатися більше про новий варіант вірусу, який, здається, поширюється швидше, але не є більш смертоносним", — йдеться в повідомленні.

Однак Гейтс із надією дивиться в майбутнє. По-перше, за його словами, маски, соціальне дистанціювання та інші заходи можуть уповільнити поширення вірусу і врятувати життя під час розробки вакцин. По-друге, Гейтс прогнозує, що навесні 2021 року вакцини і методи лікування, про які ми читаємо в новинах, почнуть досягати глобального масштабу.

"Не дивлячись на те, що як і раніше необхідно буде ввести деякі обмеження (наприклад, на великі публічні збори), кількість випадків захворювання і смертей почне сильно знижуватися — принаймні, в багатьох країнах — і життя стане набагато ближче до нормального, ніж є в поточний час", — прогнозує Білл Гейтс.

Як повідомлялося, український лікар прогнозує початок пандемічного циклу в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини