Головна Новини Суспільство події Корнієнко розповів, коли чекати перевиборів мера в Харкові, а також поділився планами на зимовий відпочинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Корнієнко розповів, коли чекати перевиборів мера в Харкові, а також поділився планами на зимовий відпочинок

Процес повинен пройти кілька етапів

22 грудня 2020, 17:44
Поділіться публікацією:

Глава партії "Слуга народу" вважає передчасним думати про перевибори місцевого голови в Харкові.

Корнієнко розповів, коли чекати перевиборів мера в Харкові, а також поділився планами на зимовий відпочинок

Як повідомив голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко, вибори у першій столиці спочатку повинні призначити по інстанціях — спочатку міськрада Харкова, Терехов — що виконує обов'язки міського голови повинен звернутися до відповідного комітету, комітет підготує відповідне рішення, яке, в рамках законодавства України парламент повинен буде розглянути протягом 90 днів. А вже після цього алгоритму можна буде говорити про кандидатуру в мери Харкова. З огляду на кількість проміжних процедур, Корнієнко вважає, що процес визначення дати голосування буде нешвидким.

Також глава "Слуг" розповів, що для новорічного відпочинку обрав найбільш бюджетний, але теплий варіант — свята він зустріне на курорті в Єгипті.


Раніше "Коментарі" писали про те, що "Слуги народу", спільно вирішили не відвідувати дорогих курортів в новорічні свята. Про це ЗМІ повідомила заступник глави фракції "Слуг" нардеп Євгенія Кравчук. Вона заявила, що дане рішення стало рекомендацією для всіх. За словами Кравчук некоректно відпочивати на люкс-курортах під час економічної кризи, незважаючи на те, що Слуги в змозі витратити пристойну суму грошей на новорічний релакс.

Крім того, порталу стало відомо про те, що під час засідання українського парламенту сьогодні, 15 грудня, черговий народний обранець був помічений за скандальним листуванням. Депутат від фракції "Слуга народу" Валерій Колюх сьогодні вибирав місце, де провести новорічні та різдвяні свята. Для відпочинку він поставлений ні зимові курорти в Україні, наприклад, в Карпатах, а теплий відпочинок в Домініканській республіці




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини