Компанія Ілона Маска Neuralink проводитиме клінічні випробування на людях

Компанії американського бізнесмена Маска дали дозвіл на випробовування чіпів-імплантів для людського мозку

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на пресслужбу компанії у Twitter.

"Ми з радістю повідомляємо, що отримали дозвіл FDA на старт нашого дебютного клінічного дослідження на людях", - зауважили в Neuralink в мікроблозі Twitter сьогодні, 26 травня.

Водночас, набір охочих брати участь у перших клінічних експериментах ще не розпочато. Проте, додаткова інформація з деталями з’явиться незабаром, інформують в компанії.

Про плани розпочати клінічні випробування на людях бездротового мозкового чіпа, розробленого Neuralink Маск заявив ще у грудні 2022 року. Проте, на початку березня 2023, FDA відмовило бізнесмену у такому проханні. Мовляв, на той час існувало багато питань, які потрібно було врегулювати, перш ніж проводити досліди.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Життя українських бізнесменів: для чого і на що вони беруть кредити За минулий тиждень бізнесмени України взяли кредити на суму у 1,5 мільярда гривень. Отримати кредит побажали 360 підприємців.

Читайте також на сайті "Коментарі", - Якукраїнці сприймають власне життя під час війни, - результати опитування Попри стреси, поганий сон, відчуття небезпеки під час війни, українці вміють знаходити приводи для радості, навіть у такий важкий час.

Як писали "Коментарі", - Скільки коштує острів"Піратів Карибського моря": райський куточок, де знімали зірковий фільм - продають Зірковий куточок на Багамах, де знімали пригодницьку стрічку "‎Пірати Карибського моря" виставили на продаж. Острів Літл Пайп Кей оцінили у 100 мільйонів доларів. Тому, хто наважиться віддати рекордно велику суму за дивовижну місцину, обіцяють повну приватність.