Коли в Україні закінчиться війна: мольфарка назвала приблизну дату

Українська мольфарка обіцяє, що в середині квітня українські захисники розпочнуть активний контрнаступ

Кожного українця зараз хвилює лише одне питання – коли закінчиться війна, і ми знову можемо повернутися до мирного життя. Мольфарка та цілителька Олена Стеценко спробувала відповісти на це запитання.

За словами знахарки, Україна переможе Російську Федерацію і станеться це незабаром. Згідно з прогнозом карт, з початку військових дій буде 48 діб "глухої важкої ночі". Потім настане світлий ранок із чистою водою 45 діб. Тобто ще 45 днів українські захисники очищатимуть нашу землю від російських окупантів.

Ситуації покращиться, за прогнозами Олени Стеценко, десь у середині наступного місяця. Якщо дивитися на календар і рахувати від 24 лютого, то ці 48 діб закінчаться 13-14 квітня. Тобто, напад російських військ триватиме до цих днів, а потім наші військовослужбовці поженуть їх до кордону назад ще 45 діб. Отже, на повне закінчення військових дій слід чекати 30-31 травня.

Нагадаємо, що переможець "Битви екстрасенсів" Максим Гордєєв розповів, що, на його думку, в Україні буде три хвилі нападу. Але наша країна здобуде перемогу. А президент РФ Володимир Путін перебуває зараз у поганому стані, і його енергія майже зникла.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Білому домі вважають, що сьогодні говорити про вирішення військового конфлікту в Україні дипломатичним шляхом не має жодного сенсу, бо сьогодні Росія ставить ті ультиматуми українському керівництву, виконання яких призведе до капітуляції країни.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський надіслав сигнал російським солдатам. Він закликав їх кидати техніку, не вірити командирам – і йти з української землі.