Головна Новини Суспільство події Коли собака мудріше за людину: в Харкові домашній улюбленець намагався дотягти п'яного господаря додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли собака мудріше за людину: в Харкові домашній улюбленець намагався дотягти п'яного господаря додому

Сподіваємося, чоловік теж врешті решт потрапив додому

29 грудня 2020, 17:23
Поділіться публікацією:

У Харкові домашній улюбленець  намагався підняти з землі нетверезого господарю, який після зайвого випитого вирішив поспати на змерзлій землі. Відео собачих спроб напоумити господаря опублікували в одному з місцевих телеграм-каналів. 

Коли собака мудріше за людину: в Харкові домашній улюбленець намагався дотягти п'яного господаря додому

"Життєва ситуація в одному з дворів Харкова. П'яний господар на землі і собака, який не розуміє, що з ним робити", — коментують автори відео.

Великий рудий собака, схожий на  бордоського дога, посидівши біля "батька", намагався зрушити його з місця в бік будинку.  Він сіпав його за штанину і намагався волочити, але безрезультатно. Наприкінці запису видно, що собака врешті решт занервував, та помстився п'янчузі. По-своєму, по-собачому. Але цей факт ми коментувати не будемо. 

На щастя, розгублену тварину знайомий забрав в теплу домівку, в той час, як чоловіка залишили на морозі приходити до тями.


 Раніше "Коментарі" писали про те, що під Києвом Дід Мороз чи Санта на параплані розкидав цукерки. Так, відомо, що над містом Обуховим пролетів хтось в костюмі Санта-Клауса і закидав солодощами майданчик для ігор дітей. Правда, пересувався по небу головний персонаж новорічних свят не у звичайних санях з оленями, а на сучасному льотному транспорті — мотопарапланах.

Крім того, порталу стало відомо про те, що, однозначно, гори фотографій людських дітей, які заснули в найнесподіваніших позах і місцях ви вже бачили. Сьогодні ми зробили підбірку заснули тварин — однозначно, вони не залишать вас байдужими, змусять посміхнутися, а можливо навіть піднімуть найсумніший зимовий настрій, адже їх плащем просто зашкалює!





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини