Головна Новини Суспільство події Коли підуть дощі й чи чекати снігу: прогноз погоди в Україні до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли підуть дощі й чи чекати снігу: прогноз погоди в Україні до кінця року

У найближчі місяці українців чекають багато погожих днів

23 жовтня 2020, 04:45 comments1786
Поділіться публікацією:

Листопад порадує українців бабиним літом, та й у грудні видадуться теплі дні. Снігу поки що чекати не варто. Про це розповів народний синоптик Володимир Деркач "Фактам".

Коли підуть дощі й чи чекати снігу: прогноз погоди в Україні до кінця року

Так, в листопаді синоптик прогнозує дощі на початку місяця. Але вже в середині погода зміниться і настане чергове бабине літо — температура повітря знизиться та протримається такою до другої декади місяцю. Потім знову очікуються дощі, місцями з переходом у сніг. Негода затримається ненадовго — 2-3 дні, потім — знову потепління. У третій декаді листопада температура знизиться, але не сильно: мінуса стовпчик термометра сягатиме ночами і зрідка вдень.

Зима, прогнозує Деркач, почнеться з невеликого похолодання. Але прогнозується нетипова для цього місяця погода — так зване зимове бабине літо. Температура підвищиться, очікуються невеликі опади. Знову похолодає в кінці першої і на початку другої декади грудня. Однак в середині місяця прогноз знаменує потепління. Плюсові градуси очікуються як днем, так і вночі. А ось в День святого Миколая, 19 грудня, вночі може бути низька температура. Остання декада грудня теж не порадує зимовою погодою — буде досить тепло. Незначні заморозки і сніг, зазначив синоптик, прогнозуються лише в кінці грудня.

Нагадаємо, негода в Україні накоїла лиха. Так, на Миколаївщині були пошкоджені школи і дитсадки, а в Кропивницькому — без даху залишилися понад 100 будинків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини