Головна Новини Суспільство події Катастрофа МАУ в Ірані: чорні скриньки вже у Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа МАУ в Ірані: чорні скриньки вже у Франції

«Чорні скриньки» літака МАУ нарешті дослідять фахівці

18 липня 2020, 23:55 comments1701
Поділіться публікацією:

Бортові самописці літака рейсом 752 "Міжнародних авіаліній України", який був збитий в Ірані в січні цього року, зараз перебувають у Франції. Тож експертиза, останньою датою якої було названо 20 липня, повинна початися вчасно. Про це передає агентство AFP.

Катастрофа МАУ в Ірані: чорні скриньки вже у Франції

Так, "чорні ящики" пройшли довгий шлях з Ірану, де не змогли їх розшифрувати через брак потрібної техніки (а її, як заявив Іран, придбати не вийшло внаслідок пандемії) до Франції. Бортописці українського пасажирського літака прибули до Франції в суботу, 18 липня. Як заявили в Бюро розслідування і аналізу безпеки цивільної авіації, самописці будуть в агентстві з понеділка.

Повідомляється, що дані з "ящиків" вивчать 20 фахівців з різних країн. Очікується, що самописці будуть містити інформацію про останні моменти перед тим, як літак був збитий ракетами і зазнав падіння.

Нагадаємо, іранська влада затягували із передачею "чорних скриньок" українського лайнера.

Як повідомлялося раніше, в МЗС назвали терміни розшифровки "чорних скриньок" українського лайнера, збитого іранськими військовими над Тегераном. Так, планувалося, що експертиза розпочнеться 20 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини