Головна Новини Суспільство події Карпати у свято Покрови вкрило снігом: захопливі фото і відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Карпати у свято Покрови вкрило снігом: захопливі фото і відео

Температура повітря опустилася нижче нуля

14 жовтня 2020, 11:17
Поділіться публікацією:

Свято Покрови виправдало свою назву. Сьогодні, 14 жовтня, сніг вкрив землю у Карпатах, а стовпчик термометру на гірських вершинах опустився нижче нуля. Про це повідомляється на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту в Facebook.

Карпати у свято Покрови вкрило снігом: захопливі фото і відео

Фото: facebook.com

Як йдеться у повідомленні, станом на 08:25 сьогодні на горі Піп Іван Чорногорський хмарно, а видимість обмежена до 50 метрів. Зазначається, що вітер західний, досягає 19-20 м/с. Тоді як температура повітря становить чотири градуси морозу.

Користувач Facebook Василь Молдавчук сьогодні опублікував яскравий відеоролик, знявши снігову погоду. Кадри показують, як засипало снігом Драгобрат.

Нагадаємо, синоптики повідомили, коли в Україні стане прохолодніше. Вже завтра, 15 жовтня, в Україні температура повітря почне поступово падати. До вихідних і зовсім опуститься майже вполовину. При цьому майже всюди пройдуть холодні дощі.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті спалахнула потужна пожежа на лижній фабриці. Так, вогонь охопив в цілому близько 20 тисяч квадратних метрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини