Головна Новини Суспільство події Карантин вихідного дня введено офіційно: уряд опублікував постанову
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин вихідного дня введено офіційно: уряд опублікував постанову

Україна повернулася до загальноукраїнського карантину від адаптивного

12 листопада 2020, 22:21 comments2791
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України опублікував постанову, яка передбачає введення "карантину вихідного дня". Документ під номером 1100 від сьогоднішнього дня вносить зміни до постанови уряду від 22 липня цього року під номером 641 "Про встановлення карантину та впровадження посилених протиепідемічних заходів на території з широким розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2".

Карантин вихідного дня введено офіційно: уряд опублікував постанову

Повний локдаун на вихідні буде діяти вже починаючи з цих вихідних до кінця осені з можливим подальшим продовженням. Всі обмеження, передбачені постановою Кабміну можна подивитися нижче:

Карантин вихідного дня введено офіційно: уряд опублікував постанову - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов спрогнозував, що карантинні обмеження в країні ослабнуть не раніше, ніж з настанням середини весни, а саме в квітні. У свою чергу, експерти заявляють про те, що карантин вихідного дня не знизить зростання захворювань коронавірусною хворобою, але може мати загрозливі наслідки для економіки країни. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини