Головна Новини Суспільство події Карантин відступає: в Україну прибули перші літаки з Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин відступає: в Україну прибули перші літаки з Польщі

Польща після паузи через карантин відновила авіасполучення з Україною

1 липня 2020, 15:00 comments1419
Поділіться публікацією:

Польща відновила після карантинного застою авіасполучення з Україною. Тоді як перед цим заплановані рейси з Києва до Польщі скасували. Про це передає Dziennik Polski.

Карантин відступає: в Україну прибули перші літаки з Польщі

Так, сьогодні, 1 липня, в аеропорт "Київ" прибули літаки компанії Wizz Air з трьох польських міст – Кракова, Вроцлава і Варшави.

Повідомляється, що з початку липня польський уряд зняв заборону на польоти у Великобританію і Україну. Крім того, з 3 липня планується відкриття авіасполучення Польщі з Францією, зокрема, першими після карантину  відбудуться рейси до Парижу.

Варто додати, що спочатку допускалися перельоти лише у випадку, коли салон літака заповнено пасажирами наполовину.  Але заходи безпеки переглянули, і зараз  можна займати всі пасажирські місця, які є на борту

Зазначимо, що авіасполучення з Польщею Україна припинила в березні через епідемію коронавірусу.

Нагадаємо, раніше відновили автомобільне сполучення між Україною і Польщею. Але в деяких пунктах пропуску не обійшлося без черг.

Також портал "Коментарі" повідомляв, які країни відкрили кордони з Україною. Так, Мінінфраструктури розповіли, що п'ять країн дозволили в'їзд українцям. Відомо, що для цього необхідно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини