Головна Новини Суспільство події Карантин відступає: на Донбасі відновлюють роботу КПВВ
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин відступає: на Донбасі відновлюють роботу КПВВ

У Державній прикордонній службі розповіли, коли та для яких КПВВ відновлюється пропуск через лінію розмежування на Донбасі

9 червня 2020, 12:28 comments1327
Поділіться публікацією:

Відновлюється пропуск у двох КПВВ на Донбасі – у "Станиці Луганській" та "Мар’їнці". Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Карантин відступає: на Донбасі відновлюють роботу КПВВ

Повідомляється, що з 10 червня частково відновлюється пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування. Так, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" (пішохідний) та "Мар’їнка" щоденно буде здійснюватися пропуск з 11.00 до 14.00. При цьому, за півгодини до завершення зазначеного часу допуск на територію КПВВ для перетину буде суттєво обмежений – задля безпеки.

Як пояснили у ДПСУ, пріоритет буде надаватись громадянам, які слідують з причин соціально-гуманітарного характеру, у разі наявності підтверджуючих документів, а також абітурієнтам, які прямують здавати зовнішнє незалежне оцінювання.

Зазначимо, що пропуск можливий для тих, хто вдягнутий у маски чи респіратори. У ДПСУ також запевнили, що у контрольних пунктах забезпечуватимуть соціальну дистанцію. А ще громадяни, які переходять з тимчасово окупованої території України, будуть проходити безконтактний температурний скринінг тіла, крім того, їх запитуватимуть про контактування з хворими на COVID-19.

"Варто врахувати, що ця категорія громадян (крім тих, хто прибуває для участі в ЗНО) буде пропускатись лише за умови згоди на проходження самоізоляції, з використанням єдиного електронного сервісу "Дій вдома", або обсервації", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі закрили з 16 березня.

Раніше "Коментарі" писали, що глава МЗС Дмитро Кулеба позначив, що заради повернення окупованих Криму і Донбасу, в Україні готові до їх особливого статусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини