Головна Новини Суспільство події Карантин не для всіх: продаж квитків на виступ «Вечірнього кварталу» у січні поки не скасовували
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин не для всіх: продаж квитків на виступ «Вечірнього кварталу» у січні поки не скасовували

Концерт анонсований на 24 січня

10 грудня 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

У Києві на 24 січня 2020 року анонсований концерт гумористів "Вечірнього кварталу", і більш того продаж квитків досі триває. Бажаючому відвідати виступ доведеться заплатити від 800 до 4000 гривень.

Карантин не для всіх: продаж квитків на виступ «Вечірнього кварталу» у січні поки не скасовували

ФОТО: З відкритих джерел

Як відомо, саме 24 січня завершується період посилених обмежень, коли будь-які розважальні заходи заборонені. За даними українських ЗМІ, компанії, що займаються продажем квитків, не були поінформовані організаторами про скасування концерту "Вечірнього кварталу", тому квитки продовжують продаватися.


"Додзвонитися на гарячу лінію їм зараз практично неможливо. Судячи з усього, ті люди, які купили квиток, обривають лінію з головним питанням: а чи буде все-таки концерт?", — передає телеграм-канал PavlovskyNews.

На офіційному сайті "Вечірнього кварталу" інформація з приводу гумористичного виступу під час карантинних обмежень також відсутня.

Нагадаємо, що на засіданні Кабінету міністрів 9 грудня, уряд вирішив посилити карантин в Україні з 8 по 24 січня. За офіційними даними, культурні, спортивні, рекламні та розважальні заходи будуть заборонені в цей період. За словами прем'єр-міністра, громадський транспорт не припинятиме роботу, тому як він є "життєвою необхідністю" для громадян України. Також в період посиленого карантину будуть працювати продуктові магазини, аптеки, банки, АЗС, поштові оператори, салони краси (за попереднім записом) та готелі. 

Раніше "Коментарі" писали, що за словами прем'єр-міністра, до січня кількість хворих коронавірусом на добу може досягти позначки у 25 тисяч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини