Головна Новини Суспільство події Календар магнітних бур на грудень: коли чекати удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Календар магнітних бур на грудень: коли чекати удару

У другій половині грудня на людей чекає відчутний магнітний удар

2 грудня 2020, 11:55 comments1780
Поділіться публікацією:

У грудні буде всього кілька магнітних бур, але, в цілому, протягом місяця магнітосфера буде цілком спокійною, і більшість навряд відчують погіршення самопочуття через прийдешні коливання. Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Календар магнітних бур на грудень: коли чекати удару

Фото: Wikimedia

Так, невелика активність приходиться на сьогодні, 2 грудня. Імовірність магнітної бурі становить 15%, але те, що вона буде сильною і відчутною, можливо тільки на 1%.

Найактивніший період прогнозується в другій половині місяця — з 17 по 19 грудня. І хоча це далеко не найпотужніший спалах, який міг би статися, чутливі люди все ж відчують на собі його вплив. Пік — 19 грудня. Тому в ці дні потрібно бути максимально уважними до свого здоров'я.

Залишок місяці пройде спокійно і без будь-яких змін.

Календар магнітних бур на грудень: коли чекати удару - фото 2

Відзначимо, що магнітні бурі пов'язані з обуренням геомагнітного поля Землі. Особливо сильно їх вплив на собі відчувають метеозалежні люди. Найчастіше з'являються головні болі, слабкість, запаморочення, нудота і проблеми з серцем. Щоб уникнути подібних симптомів, необхідно в небезпечний період добре висипатися, більше бувати на свіжому повітрі, правильно харчуватися і відмовитися від кави і будь-яких енергетиків. Краще віддати перевагу зеленому або трав'яному чаю.

Нагадаємо, що минулого місяця — в листопаді — найсильніший удар стався з 19 по 21 листопада.

Раніше повідомлялося, що астролог прогнозує загрозу для планети Земля в грудні. Відомо, в який період і які катаклізми можуть відбутися наприкінці 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини