Кабмін вирішив закрити кордони України на день раніше

Український кордон залишатиметься закритим для іноземців мінімум місяць

Кабінет міністрів України прийняв рішення закрити кордони нашої країни опівночі 28 серпня. Про це в своєму Telegram -каналі написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Відзначимо, раніше уряд планував закрити українські кордони для іноземців з 29 серпня. Попередньо кордони знову відкриються через місяць, 28 вересня.

Про те, хто зможе перетнути кордон України "Коментарі" писали раніше.

Нагадаємо, в'їжджати в Україну зможуть люди, які мають документи на проживання в нашій країні. Також, на тлі політичної кризи в Білорусі, уряд прийняв рішення залишити відкритим кордон і для білорусів.

Також ми писали, що в Україні до 31 жовтня продовжили і частково посилили (рекомендується заборонити навіть в "зеленій зоні" проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність підприємств громадського харчування з організацією дозвілля, концерти) адаптивний карантин. Крім того, на місяць до 28 вересня уряд закрив кордони для в'їзду іноземних громадян (з деякими винятками). Експерти розповіли "Коментарям", чи можна було в даних умовах діяти інакше і чи не є те, що відбувається "міною уповільненої дії" під місцеві вибори.