Головна Новини Суспільство події Ісламська держава взяла на себе відповідальність за теракт в Джидді, де поранили чиновників країн ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Ісламська держава взяла на себе відповідальність за теракт в Джидді, де поранили чиновників країн ЄС

Вибух стався вчора на церемонії, де перебували представники Великобританії, Франції й Німеччини

12 листопада 2020, 18:40
Поділіться публікацією:

Ісламська держава взяла на себе відповідальність за напад на немусульманське кладовище в Джидді в Саудівській Аравії, в результаті якого було поранено кілька людей. Про це повідомляє Reuters.

Ісламська держава взяла на себе відповідальність за теракт в Джидді, де поранили чиновників країн ЄС

Фото: ТК Звезда

У заяві, поширеній через свій офіційний канал Telegram, група повідомила, що її "солдатам" вдалося заховати саморобну бомбу на кладовищі в середу, яка потім вибухнула після того, як там зібралися кілька консулів інших країн.

Вибух стався під час церемонії в День пам'яті жертв Першої світової війни. Це другий інцидент, що стався в Джидді за останні пару тижнів, і перша за багато років атака із застосуванням вибухівки, спрямована на іноземців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в результаті вибуху були поранені щонайменше двоє людей під час нападу на немусульманське кладовище в Джидді під час церемонії, організованої французьким консульством з нагоди Дня пам'яті, заявили французькі офіцери. Консул Франції в Джидді, французькі емігранти й офіцери з інших країн, а також представники Великобританії й Німеччини були серед тих, хто був присутній на церемонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини