Христина Ільницька спростувала звинувачення у незаконному придбанні майна

Автор звернення вказує, що все майно придбала власним коштом

Крістіна Ільницька спростувала інформацію щодо нещодавнього розслідування журналістів щодо її фінансового стану та зв'язків із заступником генпрокурора Вербицького.

Ільницька заявила, що весь, описаний у статтях, майновий портфель було придбано власним коштом. Інформація про фінансові зв'язки та придбання нерухомості, за її словами, не тільки помилкова, а й шкідлива для її репутації.

Так, Крістіна Ільницька розповіла, що вона не лише мала законне джерело доходів завдяки участі у яхтовому бізнесі свого покійного партнера Юрія Приймака, а й змогла зберегти значний майновий статус після його смерті. Серед перерахованих активів – земельні ділянки, квартири, будинки, автомобілі та яхти, багато з яких було продано до зустрічі з Дмитром Вербицьким у 2023 році.

Нерухомість :
Земельні ділянки:
- Продано земельну ділянку у Бориспільському районі Київської області, площею 0.18 га у 2023 році.
- житловий будинок площею 41.7 кв. м у Бориспільському районі, разом із земельною ділянкою, на якій він був розташований, також продано у 2023 році.
- У 2020 році було продано об'єкт житлової нерухомості на 597 кв. м у місті Боярка, а також земельна ділянка.
Житлові будинки:
- Квартира у Києві, придбана у 2009 році, є власністю Ільницької та її матері, де вони проживають разом із сином. У 2020 році було оновлено документи на право власності.
Транспортні засоби:
Автомобілі:
- Продано Mercedes Benz GLC, куплений у 2021 році, у травні 2024 року.
- Jaguar E-Pace продано у 2021 році.
- Tesla Model S та BMW 328i обидва продані у 2020 році.
- BMW 550i та Hyundai Sonata були продані у 2019 та 2018 роках відповідно.
– Зараз вона володіє Porsche Macan T, придбаним у 2024 році.
Водний транспорт:
- У серпні 2023 року було продано яхту розмірами 8 м x 2.6 м.
- Два водні скутери марки Yamaha були продані в 2020 році.
Ільницька особливо наголосила, що салон краси "Leo Beauty", згаданий у звітах, не належить їй, а пропозиція власників салону щодо співпраці була просто рекламною кампанією.

Вона також зазначила, що її відносини з Вербицьким не мають "сімейного характеру" і вказала, що вони не впливають на її фінансовий стан.


Вона вказує, що отримання відомостей про її майно із закритих держреєстрів є втручанням у її особисте життя та залишає за собою право реагувати на ці факти.