Холод відступає: синоптик розповіла, як зміниться погода в Україні

Найвища температура повітря в Україні завтра становитиме +14 градусів

Погодні умови в нашій країні знову змінюються – холодна погода залишає українські регіони. Вже на другий робочий день тижня, 5 квітня, денної пори на переважній більшості територій стовпчик термометра максимально підніметься до +12 градусів.

На південних територіях України плюсуватиме +10…+14 градусів, - такий майбутній прогноз передбачає працівниця синоптичної галузі Наталка Діденко в соціальних мережах.

Ще синоптик попереджає про те, що для погоди у вівторок – буде притаманна особлива ознака дня - сильний вітер, і тому потрібно потурбуватись про власну безпеку.

"…Дощ, місцями з мокрим снігом, очікується у західних та північних областях", - так характеризує погоду в цих українських регіонах синоптикиня.

Також, як прогнозує Наталка Діденко, погода в столиці 5 квітня нічної пори буде холодною, мінусуватиме до -3 градусів, денної пори стане тепліше - до +8 градусів. Також в Києві 5 квітня місцями прогнозуються невеликі опади.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про погоду в Україні на 4 квітня. Квітень дебютував прохолодною погодою, але завтра, 4 квітня, в Україні очікується потепління. Таким прогнозом поділилася на своїй сторінці у Facebook український синоптик Наталія Діденко. У понеділок опади вщухають, а температура повітря поступово підійматиметься. У більшості областей України очікується +3…+7 градусів. Проте, на сході країни та у західних регіонах може пройти мокрий сніг із дощем. У столиці України завтра також потеплішає, стовпчики термометра піднімуться до +6 градусів, але цієї ночі буде холодно, -1...-3 градуси. Але опадів у Києві не прогнозується.