Громадянам України заборонять в'їзд до Білорусі, - посол

Крім українців, білоруські прикордонники також не впускатимуть до країни литовців і поляків

Сьогодні, в ефірі "Громадського радіо", посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим повідомив, що білоруські прикордонники не будуть впускати на територію країни громадян України, Польщі та Литви.

За його словами, влада Білорусі продовжує вважати ці країни загрозою для держави. Однак, посол заявив, що не бачить об'єктивних причин даного рішення білоруського уряду:

"Прикордонники вживають заходів, щоб не допускати на територію Білорусі людей з трьох сусідніх країн, а саме Литви, Польщі та України. Все це безпідставно, але це комусь потрібно, щоб виправдовувати жорсткі дії щодо учасників протесту", - сказав Ігор Кизим.

До слова, нагадаємо, що 25 жовтня закінчився термін ультиматуму опозиції Білорусі, в якому Олександра Лукашенка закликали скласти повноваження. Наступного дня місцеві жителі оголосили всенародний страйк.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Олександр Лукашенко наказав відраховувати з університетів студентів, що беруть участь в акціях протестів проти нього.