Головна Новини Суспільство події Громадські активісти Ігор Мірошниченко та Віктор Глеба стали фаворитами телеканалу Столара
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Громадські активісти Ігор Мірошниченко та Віктор Глеба стали фаворитами телеканалу Столара

За словами політолога Віталія Кулика, часта поява на телеканалі Столара громадських активістів Мірошниченка та Глеби пояснюється їхніми партнерськими стосунками

5 січня 2021, 13:34
Поділіться публікацією:
Check

Громадські активісти Ігор Мірошниченко та Віктор Глеба визнані найчастішим героями телеканалу “Kyiv.live”, що належить київському забудовнику та народному депутату від ОПЗЖ Вадиму Столара. Про це свідчать дані новинного моніторингу.

Громадські активісти Ігор Мірошниченко та Віктор Глеба стали фаворитами телеканалу Столара

Вадим Столар - фото з відкритих джерел

За даними моніторингу, Ігор Мірошниченко та Віктор Глеба частіше за інших громадських активістів та блогерів з'являлися на телеканалі Вадима Столара “Kyiv.live”. Наприклад, телеканал присвятив три різних сюжети лише пікетуванню Мірошниченком і Глебою Міністерства розвитку громад і територій в грудні 2020 року.

Усього за кілька тижнів перед тим Віктор Глеба розповідав телеканалу “Kyiv.live” про проблеми реформування Державної архітектурно-будівельної інспекції. Новина про це вийшла також і на інтернет-сайті каналу. Окремі матеріали телеканал і сайт присвятили також Ігорю Мірошниченку.

Загалом, за даними моніторингу, впродовж останніх трьох місяців на телеканалі та інтернет-сайті Вадима Столара “Kyiv.live” вийшли понад десяток матеріалів про Ігоря Мірошниченка та Віктора Глебу. 

За словами політолога Віталія Кулика, часта поява на телеканалі Столара громадських активістів Мірошниченка та Глеби пояснюється їхніми партнерськими відносинами.

"Аналіз активностей так званих антизабудовників свідчить, що Мірошниченко й Глеба можуть працюють в інтересах Вадима Столара, атакуючи його конкурентів на будівельному ринку. Адже зверніть увагу, цькуючи конкурентів Столара “борці” із забудовами Мірошниченко й Глеба не зачіпають скандальні будівельні об'єкти самого Столара. Наприклад, Столар без проблем будує 24-поверховий житловий комплекс на території Національного інституту раку. Також “активісти” не звертають увагу на 16-поверховий ЖК “Арсенал Хаус” біля Печерської Лаври, яка є пам'яткою ЮНЕСКО й поблизу якої заборонене висотне будівництво. Таких прикладів десятки”, — каже політолог Віталій Кулик.

26 грудня політолог Віталій Кулик опублікував блог “Екс-свободівці” на службі ОПЗЖ”, в якому викрив співпрацю так званих борців із новобудами з депутатом Вадимом Столаром.

Телеканал “Kyiv.live” почав мовлення в Києві та області в серпні 2020-го. Через прес-службу телеканалу Вадим Столар повідомив, що планує створити мережу регіональних медіа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини