Головний рабин України прокляв усіх, хто мовчить про війну (ВІДЕО)

Рабин залишився в Україні та висловився про бомбардування Бабиного Яру

Головний рабин нашої країни, очільник Всеукраїнського конгресу юдейських хасидських релігійних громад Асман Моше Реувен звернувся до жителів Росії зупинити війну в Україні.

За словами головного рабина, держава, яка воювала з фашистами в 1941 році, зараз скидає бомби на мирних мешканців в Харкові, Києві та Одесі. Нещодавно обстріляли Бабин Яр. Три ракети полетіли туди. В Бабиному Яру лежить 200 тисяч вбитих євреїв. До мене звертаються кияни різних національностей та просять про допомогу. Кожний день я намагаюсь надати допомогу мирним мешканцям.

Асман Моше Реуве сказав, що він нікуди не виїхав з України. Гордиться тим, що перебуває на боці світла, а не тих, хто знищує людей.

"Запам'ятайте - той хто мовчить, той співучасник злочину. Це - військовий злочин, злочин проти людства. Я навіть уявити не міг, що мені доведеться загинути під російськими снарядами. Я там народився, ходив до школи. А у РФ мовчать",- обурюється головний рабин нашої країни

Асман Моше Реуве зазначив, що представники ізраїльської армії, навіть коли знищують терористів, то стріляють високоточною ракетою, щоб не загинули мирні люди. Зараз на нашій землі знищують мирних жителів за допомогою "Градів", танків, ракет. Це - війна! Коли і я загину - нехай слова прокляття будуть на тих, хто воліє мовчати та виступають, як співучасники такого страшного злочину.

Він закликає людей прямувати за світлом, яке віджене темряву.

"Благословляю вас, небайдужі люди", - підсумував головний український рабин.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що для громадян Росії створили сайт зі статистикою воєнних злочинів та втрат армії РФ в Україні.