Головна Новини Суспільство події Глава української поліції розповів, чим займається "секретний" відділ
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава української поліції розповів, чим займається "секретний" відділ

Всі співробітники відділу пройшли спецперевірки - поліграф і ті, які пов'язані з внутрішньою безпекою

5 жовтня 2020, 09:23 comments1151
Поділіться публікацією:

У Національній поліції розсекретили інформацію про роботу нового Департаменту захисту інтересів суспільства і держави, який створили цього літа. Як повідомляє "РБК-Україна", про діяльність копів з "секретного" відділу розповів глава Нацполіціі Ігор Клименко.

Глава української поліції розповів, чим займається "секретний" відділ

За словами головного поліцейського України, на даний момент співробітники нового департаменту займаються виключно питаннями порушення виборчого законодавства. Крім того, всі співробітники відділу пройшли спецперевірки — поліграф і ті, які пов'язані з внутрішньою безпекою. А коли вибори пройдуть, за словами Клименка, співробітники переключаться на проблеми журналістів, пов'язані з порушенням їх прав.

Раніше ми повідомляли, що поліцейскій влаштував п'яну аварію в Броварах під Києвом. Прямо на пішохідному переході він збив двох жінок. Одну з них лікарям врятувати не вдалося. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції. Легковик "Фольксваген", за кермом якої був представник правоохоронних органів, вилетів на пішохідний перехід близько 18:00 напередодні. Ухилитися від машини двом жінкам, які переходили дорогу, не вдалося. Одна з них загинула, другу лікарі відвезли в лікарню. Але зіткнення з пішоходами автомобіль поліцейського не зупинило. Він проїхав ще близько 500 метрів, поки не влетів в дерево.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини