Головна Новини Суспільство події Генпрокуратура викрила мільйонні ухилення від сплати податків під час продажу масок за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Генпрокуратура викрила мільйонні ухилення від сплати податків під час продажу масок за кордон

Підприємниця завдала збитків державі в понад три мільйони гривень

25 листопада 2020, 21:47
Поділіться публікацією:

Слідчим управлінням Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України було викрито факт ухилення від сплати податків державі в особливо великих розмірах.

Генпрокуратура викрила мільйонні ухилення від сплати податків під час продажу масок за кордон

ФОТО: З відкритих джерел

В ході розслідування правоохоронці з'ясували, що одна з підприємців під час продажу медичних масок і респіраторів за кордон, а саме до Китайської Народної Республіки, вказувала занижену ціну в фінансово-господарській документації. Через це підприємниця не вказала в податковій декларації суму фактично отриманого чистого оподатковуваного доходу.

Під час досудового розслідування жінку зобов'язали заплатити понад три мільйони гривень єдиного податку до державного бюджету, а підприємство-виробник медичних масок заплатило п'ять мільйонів гривень прямого податку.

За даними слідства, маски і респіратори, які підприємство продавало в Китай, в подальшому були експортовані до Королівства Іспанія.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, суд виніс вирок жінці , яка в серпні хотіла продати свого новонародженого сина за 400 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини