Головна Новини Суспільство події ФОТОФАКТ: мешканка Дніпра потрапила до Книги рекордів Гіннеса завдяки незвичайній колекції
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: мешканка Дніпра потрапила до Книги рекордів Гіннеса завдяки незвичайній колекції

Колекція мешканки Дніпра принесла на рахунок України 52 відзнаку в Книзі рекордів Гіннеса

10 червня 2020, 05:00 comments1765
Поділіться публікацією:

Національний реєстр рекордів України вніс до світової Книги рекордів Гіннеса ще одне досягнення – рекордну колекцію українки з Дніпра. Про це нас своїй сторінці у Facebook повідомила керівник Нацреєстру рекордів України Лана Вєтрова.

ФОТОФАКТ: мешканка Дніпра потрапила до Книги рекордів Гіннеса завдяки незвичайній колекції

Так, досягнення українки доповнило розділ найвидатніших світових колекцій Книги рекордів Гіннеса. Як розповіла Вєтрова, колекціонерка з Дніпра Надія Комарова зібрала найбільшу в світі колекцію предметів у вигляді комах-сонечок. "Багатство" Комарової нараховує майже 12 тис. предметів, а точніше –11680 екземплярів.

У Нацреєстрі рекордів України повідомили, що Надія Комарова стала 52 українкою, які в різний час потрапили до Книги рекордів Гіннеса.

Зазначимо, що офіційне вручення диплому дніпрянці за світовий рекорд заплановане на 11 червня.

Нагадаємо, Книга рекордів Гіннеса зареєструвала найстарішого в світі геймера. Таке звання отримала 90-річна японка, ставши найстарішим в світі ігровим блогером.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що колумбієць вдруге потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найменший в світі чоловік. Так, найменшому чоловікові в світі Едварду Ніньо Ернандесу з Колумбії виповнилося 34 роки. Опубліковані його фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини