Фото Медведчука на обкладинці "Нового времени" говорить про перемогу політика, - Губрієнко

Фото керівника політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука опублікували на обкладинці останнього номеру друкованого журналу "Новое время"

Своєрідною перемогою назвали експерти появу керівника політради ОПЗЖ Віктора Медведчука на обкладинці свіжого номеру журналу "Новое время". Це останній номер видання, який вийшов у друкованому вигляді, написала в Facebook медіа-менеджер Олена Скидан.

Скидан звернула увагу, що "Новое время" не заперечує той факт, що Віктор Медведчук серйозно зміцнив свої позиції в політиці. А останній номер з Медведчуком на обкладинці - це і є підсумок багаторічної боротьби грантових ЗМІ з політиком. При цьому підпис до фото говорить - "Той, що повстав з пекла".

"Тому зафіксуємо факт: те, що Медведчук "повстав", не заперечується. Від слова зовсім. Роги, хвости та іншу улюблену виданням атрибутику завбачливо підтерли. Чудовий підсумок довгого і безславного пихтіння по темі", - резюмувала Скидан.

З медіа-менеджером згоден журналіст Роман Губрієнко. На його думку, така обкладинка свідчить про те, що Медведчук серйозно потіснив позиції "соросят" в українській політиці.

"Схоже на останній агрумент істерички, що залишилася без підтримки "папіка", - уїдливо написав він, натякаючи на фінансування з боку структур Джорджа Сороса.

"Той, що повстав з пекла, "нарощує м'язи", а "соросятам" урізають пайок. Мабуть, серйозно Медведчук потісняє мешканців місцевого "колоніального офісу", - поділився своїми висновками журналіст.

На думку політолога Світлани Кушнір, останній номер журналу з Медведчуком на обкладинці виглядає так, ніби "Новое время" викинуло білий прапор перед політиком.

"От Трамп йшов до свого політичного тріумфу багато десятків років. Про це його бажання і вперте слідування до мети навіть у мультсеріаліах жартували. Але за підсумком - Трамп став президентом. Будь-який з політиків, хто реально вирішив цим займатися, знає, що завзятість в русі до мети - найголовніша якість. Так само як і здатність переживати невдачі, зраду і переформатування команди. Головне - не зупинятися, а рухатися далі", - написала вона.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, які проблеми в українському суспільстві Віктор Медведчук вважає зараз ключовими.