Головна Новини Суспільство події ФОПи добралися до маєтку Зеленського в Конча-Заспі (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОПи добралися до маєтку Зеленського в Конча-Заспі (Відео)

Протестувальники хотіли привернути увагу президента України

4 лютого 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

ФОПи добралися до маєтку Зеленського в Конча-Заспі (Відео)

ФОПи зібралися під маєтком Володимира Зеленського в Конча-Заспі. Фото:rs.com.ua

Представники малого та середнього бізнесу вирішили всіма способами відстояти свої права. Цього разу вони відправилися прямо до маєтку президента України Володимира Зеленського та інших впливових чиновників.

Під час акції протесту учасники руху #saveФОП скандували та просили звернути увагу влади на проблеми підприємців.

Активісти вели онлайн-трансляцію на своїх Facebook-сторінках.

"Якщо нас не помічають на Майдані, можливо нас помітять тут, в Конча-Заспі", — зазначила одна з активісток під час прямого ефіру в соцмережі.

Активісти чекали поки з'явиться кортеж з Зеленським. Проте учасники протесту так і не побачили президента. Повідомляється, що він виїхав через запасні ворота.

Це не остання акція учасників руху #saveФОП. Як вони самі повідомляють, подібні візити до Конча-Заспи стануть частою традицією.

Нагадаємо, що ФОПи проводять масові акції протестів ще  з грудня минулого року. Народний депутат України від партії "Слуга народу" і за сумісництвом Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев висловився з приводу мітингу. За його словами, тим, хто прийшов на акцію протесту, варто було б йти працювати та заробляти гроші, замість того, щоб займатися політикою. Разом з тим він заявив, що фіскалізація, скасування якої вони вимагають, не заважає працювати жодному бізнесмену у світі.

Також сайт "Коментарі" розповідав думки експертів стосовно того, як вижити ФОПам і що буде з економікою. Подробиці, у чому правий і де не має рації Гетманцев, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини