Головна Новини Суспільство події Єфремов написав листа синові загиблого в аварії: про що просить актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремов написав листа синові загиблого в аварії: про що просить актор

Це не перший лист, яке Єфремов пише з в'язниці родичам загиблого в аварії

9 грудня 2020, 13:32
Поділіться публікацією:

Популярний актор Михайло Єфремов, який отримав тюремний термін за ДТП у центрі Москви, знову звернувся до родичів загиблого в аварії Сергія Захарова. На цей раз артист написав листа молодшому синові померлого. Фотографія листа з підписом Єфремова опублікована в Telegram-каналі Mash.

Єфремов написав листа синові загиблого в аварії: про що просить актор

Фото з відкритих джерел

"Я щодня молюся за упокій його душі. І, повірте, це не просто слова. Я, дійсно, не розумію, як мені далі жити. Що я тепер зможу розповісти своїм дітям, щоб вони побачили в мені людину", — йдеться в листі.

З такими словами Єфремов звернувся до молодшого сина загиблого в аварії Сергія Захарова Валерія. У цій вісточці актор вкотре просить вибачення. Пише, що молиться, а ще розповідає про свої переживання і згадує, як сам 20 років тому втратив батька.

"Я знаю, що значить для сина втрата батька", — пише в листі Єфремов.

Повідомляється, що цей лист син Захарова передав адвокату Олександру Добровінському. За словами правозахисника, думка Валерія на цей папір "неоднозначна". Сам же юрист зазначив, що не знає, наскільки це хороша тактика — "скаржитися щодо переживань хлопцю, якого ти позбавив батька".

Як раніше повідомлялося, актор вже писав листа родичам загиблого в резонансній аварії. Так, вдова Сергія Захарова показала лист, який Михайло Єфремов написав їй уже з в'язниці. За словами адвоката потерпілої сторони, це звернення здалося родичам загиблого щирим і людяним. У листі актор переконує Захарову, що щодня молиться за упокій душі померлого чоловіка і за те, що завдав багато горя людям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини