Джонсон знову підтвердив Зеленському – Великобританія з Україною – до перемоги

Київ та Лондон скоординували подальшу дію щодо відсічі російської агресії

Великобританія продовжує залишатися головним союзником України, який допомагає відбивати повномасштабне російське вторгнення, розпочате Путіним 24 лютого 2022 року. Так офіційний Лондон заявив, що Україна може й надалі розраховувати на військову та гуманітарну допомогу Великобританії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це стало відомо після телефонної розмови президента України з главою уряду Великобританії Борисом Джонсоном.

Борис Джонсон підтвердив наміри зробити так, щоб ті завдання, які поставив президент РФ Володимир Путін перед своїми військовими повністю провалилися.

Також однією з тем розмови Зеленського та Джонсона стала евакуація мирних мешканців із заблокованого Маріуполя.

Президент України у вечірньому зверненні до українців зазначив, що він детально обговорив оборонну підтримку Великої Британії з Борисом Джонсоном, що має призвести до припинення війни в Україні.

Зазначимо, раніше Великобританія вже не раз заявляла, що не припинить підтримувати Україну, аж до перемоги над країною-агресором. Великобританія продовжує залишатися країною, яка активно допомагає Україні під час війни із Москвою.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Генштабі підтвердили – наразі ключове завдання російських окупантів вийти не лише на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, а й взяти під контроль усю Херсонську область. Якщо таких планів ворогові вдасться досягти, тоді варто очікувати, що противник наступатиме у бік Кривого Рогу та Миколаєва. Взяття цих двох міст є ключовим завданням для росії.