Двадцять фотографій, які доводять, що дитині потрібен кіт - їх чарівність і теплота зашкалює

Кішки і діти - яке видовище може бути ще миліше

Собаки, на думку багатьох, найкращі друзі людини. Тут неможливо не погодитися, адже більш відданого створіння годі й шукати - собаки з тобою скрізь і завжди, не залежно від твого настрою і рис характеру. Вона прощає тобі твою неуважність, а іноді й навіть агресію. Собака - шикарний компаньйон і відмінна нянька для маленьких дітей. Вона простить малечі його невміле ставлення стосовно своєї персони, терплячи іноді навіть сильний біль, який ненароком може заподіяти людське дитинча.

Але кішки ... їх дружбу і прихильність потрібно завоювати, не кажучи вже про любов. І якщо кішка стала господинею вашої родини, можна вважати, що ви отримали кращого вихователя для малюка. У дитинстві вона зігріє його своїм теплим тільцем і заспокоїть ніжним муркотінням, а в більш дорослому віці дитини чітко навчить кордонам дозволеності щодо тварин, в потрібний момент куснувши або несильно, але відчутно продемонструвавши кігті. А ще кішки самі по собі гарні та милі створіння. А пара, що складається з людського дитини й кішки, просто зашкалює своєю теплотою і чарівністю!


Раніше "Коментарі" публікували десять фотографій найдорожчих кішок - крім божевільної ціни, вони ще й неймовірно милі. Крім того, порталу стало відомо, що іноді елементарні дитячі капризи можуть спровокувати дорослих на агресію, яка призведе до зайвих конфліктів і образ, і збільшить прірву між рідними людьми. Тому психологи пропонують кілька простих, але дієвих порад, які допоможуть обійти сварки стороною. Про це в матеріалі "Коментарів".