Головна Новини Суспільство події Дружина Кернеса пообіцяла виконати бажання чоловіка: про що він попросив її перед смертю
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Кернеса пообіцяла виконати бажання чоловіка: про що він попросив її перед смертю

Оксана Гайсинська пообіцяла виконати прохання свого чоловіка

22 грудня 2020, 18:14 comments2463
Поділіться публікацією:

Вдова мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах зворушливий пост. Вона виклала фотографію покійного чоловіка, підписавши її словами "Я буду сильною, як ти просив ...".

Дружина Кернеса пообіцяла виконати бажання чоловіка: про що він попросив її перед смертю

Геннадій Кернес. Фото: focus

Жінка написала, що це було прохання Геннадія, яке вона дала слово виконати. Перед смертю Кернес попросив свою дружину Оксану, щоб вона залишалася сильною, незважаючи ні на що.

Дружина Кернеса пообіцяла виконати бажання чоловіка: про що він попросив її перед смертю - фото 2

Варто додати, що протягом тривалого часу Гайсинська була в Німеччині поруч з чоловіком. Також жінка супроводжувала тіло Геннадія Кернеса в літаку з Берліна до Харкова.

Відомо, що в Харкові триває підготовка до похорону мера Геннадія Кернеса. Його не стало 17 грудня. Причиною смерті стали ускладнення, які були викликані коронавірусною інфекцією. У мерії пояснили, що причиною його смерті стали саме ускладнення, а не сам вірус, тому його не будть ховати, як "ковідного".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в мережі опублікували фото молодого Кернеса. Колишня дружина Геннадія Кернеса Галина Привалова розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах архівний знімок. На ньому можна побачити Кернеса, коли він ще був молодим.

"При всіх розкладах і нелюбові до нього багатьох, мало кому вдасться прожити таке яскраве життя..." — підписала свою публікацію Галина.

Варто зазначити, що Привалова була другою дружиною Геннадія Кернеса, незважаючи на те, що офіційний шлюб вони так і не уклали. У них є спільний син — Данило Привалов, якому зараз 32 роки. Першою ж дружиною померлого мера Харкова стала Оксана Василенко. Вони одружилися в 1982 році, але вже в 1985 році їхній шлюб розпався. Їх спільному синові вже виповнилося 38 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини