Головна Новини Суспільство події Дощ, сніг і перші сильні морози - яким буде 17 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощ, сніг і перші сильні морози - яким буде 17 листопада

Одягайтеся тепліше і не забудьте парасольки

17 листопада 2020, 06:30
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 17 листопада, по всій Україні очікується різке похолодання. На сході, півночі та Київській області пройде сніг, на дорогах ожеледь. Температура повітря буде в межах 1-6 градусів морозу. У західних областях, Одесі та Вінниці — дощ. Тут  трохи тепліше — стовпчик термометра вночі коливатиметься до — 4 ° до 7 тепла. На решті території України в основному без опадів.

Дощ, сніг і перші сильні морози - яким буде 17 листопада

У Києві 17 листопада очікується сніг ближче до вечора, температура повітря абсолютно нейтральна — близько 0 градусів Цельсія.

Сьогодні за народним календарем — Єрьомін день. Не дарма предки говорили — "Ярема — сиди вдома". Вважалося, що цього дня біси виходять з пекла на землю і розгулюють  вулицями, роблять спроби проникнути в будинки, щоб поцупити вугілля або вогонь. Тому сьогодні нікого нічим не пригощають і не дають в борг — інакше можна віддати своє щастя. А сни, які сняться в ніч на 17 листопада — віщі. Запам'ятовуйте, що на вас чекає!

Дощ, сніг і перші сильні морози - яким буде 17 листопада - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про догляд за шкірою в зимовий період, адже ні для кого не секрет, що з настанням холодів наша шкіра вимагає великого догляду. Косметологи дали кілька слушних порад, як захистити шкіру від холоду.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини