"ДНР" і "ЛНР" домовилися про створення аналога Євросоюзу - нардеп

В "ЛДНР" впевнені, що цей крок стане запорукою прискорення їх розвитку

Нардеп Олексій Гончаренко потролив ватажків псевдореспублік "ЛДНР", висміявши новину про створення "ДНР" і "ЛНР" єдиного економічного простору. Передбачається, що будуть зняті обмеження на переміщення громадян, продукції та фінансів між "республіками". Про це інформує видання "Коментарі".

Олексій Гончаренко зазначив, нічого не скажеш, історичний момент. "Квазіформування" досягли домовленості створити практично аналог Євросоюзу, тільки з розрухою, війною і терористами. Так звані "ДНР" і "ЛНР" домовилися про створення єдиного економічного простору.

"В "Л/ДНР" стверджують, що цей єдиний економічний простір дозволить зняти обмеження на переміщення громадян, продукції та фінансів. Нагадаю усім любителям "русского міра", що до 2014 року ніхто не обмежував переміщення громадян між Донецькою і Луганською областями, продукти також перевозили без особливих проблем, люди отримували зарплати, працювали міжнародні банки, не було санкцій. Але тут прийшла Росія і вирішила врятувати жителів Донбасу від хорошого життя", - написав народний обранець.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в "ДНР" до 1 вересня вийшла друком "Азбука Донбасу". Представники "освітньої системи" так званої "Донецької народної республіки" видали друком підручник для місцевих першокласників.

Також читайте на "Коментарях" - президент Володимир Зеленський заявив, що Росія хоче перетворити жителів ОРДЛО у рабів, використавши наївних громадян у своїх цілях, щоб з більшою впевненістю отримати перемогу на виборах до Держдуми Росії.