Де не можна зберігати гроші, щоб не приманити до будинку безгрошів'я

Названі місця в будинку, де категорично забороняється зберігати гроші, тому що це може призвести до фінансових труднощів

Гроші мають особливу енергетику, яка може їх як притягувати, так і відштовхувати, а ще купюри люблять, коли про них "дбають". Але не мало важливим є і місце, в якому ви зберігаєте свої заощадження. Експерти назвали несприятливі для грошей "схованки".

Скляні баночки

Багато людей зберігають кошти в баночках, але це не найкраще для них місце, бо воно перекриває фінансовий потік. Гроші перебувають у закритій ємності та не можуть "дихати", тому втрачають свою силу. А якщо купюри ще й пом'яті, то вони можуть притягувати негативну енергетику.

Біля вхідних дверей

Заберіть свої скарби якомога далі від вхідних дверей. Експерти кажуть, що якщо їх зберігати у подібному місці, то вони швидко "йтимуть" з вашого будинку.

У деяких книгах

Це дуже популярна схованка. Але, як виявилося, не у всіх книгах можна зберігати гроші. Якщо хочете збільшити свій фінансовий потік, то тримайте заощадження у добрих і позитивних книгах, а ось жахи та драматичні романи для такого не підходять.

Під матрацом

Ще одне поширене місце зберігання грошей. Але матрац - місце для відпочинку, а не для збільшення своїх фінансів. Заховані там гроші просто лежатимуть, а тому поліпшення фінансового стану у вашому будинку навряд чи відбудеться.

Крім того, не рекомендується зберігати купюри в згорнутому вигляді, а також не перемотуйте їх туго і не тримайте в тісноті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ж ви не довіряєте банкам і вважаєте за краще зберігати свої "скарби" вдома, тоді пропонуємо кілька варіантів надійних схованок.