Головна Новини Суспільство події ДБР увірвалося з обшуками до екс-міністра Омеляна
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР увірвалося з обшуками до екс-міністра Омеляна

У будинок до колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна силовики з ДБР постукали рано вранці

12 червня 2020, 07:30 comments2386
Поділіться публікацією:

З обшуками до Володимира Омеляна прийшли детективи Держбюро розслідувань. В будинок екс-міністра інфраструктури України силовики увірвалися, коли на годиннику було 6:30 ранку. Про це сам Омелян написав на своїй сторінці в Facebook.

ДБР увірвалося з обшуками до екс-міністра Омеляна

У той момент, коли у дворі пролунав шум, всі ще спали, пише екс-міністр. У приватному будинку Омелян живе разом з сім'єю.

"Ранок. Всі ще сплять: мама, дружина, діти. ДБР увірвалося з обшуками", — написав колишній чиновник.

Обшук, каже Омелян, пов'язаний з якимсь рішенням суду щодо його будинку. Але стосується воно нібито колишніх власників. Інших подробиць екс-міністр не розповів.

Будинок Омеляна знаходиться у Київській області, за кілька десятків кілометрів від столиці в селі Іванковичи Васильківського району.

Нагадаємо, раніше колишнього міністра інфраструктури звинуватили в тому, що він вніс у декларацію недостовірну інформацію. Нібито в 2015 і 2016 роках він витратив значно більше, ніж заробив, очолюючи Міністерство інфраструктури і працюючи на державній службі до цього. За версією прокурорів, він не міг дозволити собі купити на одну зарплату автомобіль преміум-класу та накопичити 90 тисяч доларів і 25 тисяч євро. Справу проти Омеляна почали розглядати у Вищому антикорупційному суді. В кінці березня ВАСК хотів закрити справу, оскільки закінчився термін її давності. Однак колишній чиновник наполіг, щоб справу слухали і далі, оскільки винним він себе не вважає і впевнений, що зможе довести свою правоту в суді.

Раніше "Коментарі" розповідали також про те, що на початку травня силовики прийшли з обшуками в Харківську міськраду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини