Головна Новини Суспільство події "Чорна мітка" за мотивами "Хрещеного батька": Венедиктової принесли закривавлену свинячу голову
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чорна мітка" за мотивами "Хрещеного батька": Венедиктової принесли закривавлену свинячу голову

За мотивами кіноепопеї, такий "подарунок" означає "чорну мітку", а також попередження - наступна голова твоя

7 грудня 2020, 20:04
Поділіться публікацією:

Біля житла глави Офісу Генпрокуратури Ірини Венедиктової люди з групи підтримки обвинуваченого у вбивстві російського опозиційного журналіста Павла Шеремета після чергового засідання суду у справі залишили відрубану голову свині в перуці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці в Facebook громадської організації "Демократична сокира".

"Чорна мітка" за мотивами "Хрещеного батька": Венедиктової принесли закривавлену свинячу голову

Автор поста Юрій Гудименко констатував той факт, що, правоохоронці зробили висновки після подій, що статися після чого засідання суду 6 жовтня.

"Космонавти" перекрили всі виїзди, готові зробити "коридори", щоб автозак з ріффом не був заблокований, як минулого разу. Ну і відповідно їх просто натовп, набагато більше, ніж минулого разу ", — розповів він.

У той час, коли йшло чергове засідання суду над Андрієм Антоненком, за словами Гудименко, частина активістів прибула до оселі Венедиктової та залишили біля будинку відрубану голову свині. Як назвав це активіст "подарунок з натяком, як в "Хрещеному батьку". Натяк був одягнений в характерну перуку, схожу на зачіску самої пані генпрокурора".

”Чорна мітка” за мотивами ”Хрещеного батька”: Венедиктової принесли закривавлену свинячу голову - фото 2
”Чорна мітка” за мотивами ”Хрещеного батька”: Венедиктової принесли закривавлену свинячу голову - фото 3
”Чорна мітка” за мотивами ”Хрещеного батька”: Венедиктової принесли закривавлену свинячу голову - фото 4

Раніше "Коментарі" писали про те, що Офіс генпрокурора заявив, що НАБУ безпідставно звинуватило Ірину Венедиктову в перешкоджанні до притягнення винних до відповідальності у справі Нацгвардії про заволодіння 81 млн грн.

Крім того, порталу стало відомо, що представники засобів масової створили сайт під назвою Венедіктова.RU, на якому публікують матеріали, нібито пов'язані з її злочинною діяльністю. Журналісти звинувачують її в систематичній корупції, а також у зв'язках з проросійським політиком Андрієм Портновим, який є близьким соратником Януковича.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини