Головна Новини Суспільство події Чому не працюють Мінські угоди: в РНБО назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не працюють Мінські угоди: в РНБО назвали причину

Мінські угоди застаріли і їх необхідно переглянути, - Данилов

10 липня 2020, 09:21 comments2419
Поділіться публікацією:








Мінські угоди більше не працюють як слід, оскільки ситуація з моменту їх підписання змінилася. За 5 років домовленості по багатьох пунктам втратили свою актуальність, — вважає секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов. Про це він розповів у програмі "Право на владу".

Чому не працюють Мінські угоди: в РНБО назвали причину

Фото: Українська правда

Мінські угоди більше не можуть працювати так, як раніше, — вважають в РНБО. З моменту їх підписання пройшло понад 5 років. За цей час змінилася суспільно-політична ситуація і ситуація на фронті, в тому числі. Все це в комплексі призвело до того, що домовленості більше не ефективні.

"Якщо взяти той період, коли їх підписували, і зараз — це ж зовсім інша ситуація. У переговорах вже немає тих людей, які ставили підписи. Зараз зовсім інший світ і в ньому відбуваються зовсім інші процеси", — говорить Данілов.

Секретар РНБО обурений тим, що Росія, посилаючись нібито на Мінські угоди, вимагає від України змінити Конституцію.

"Я не розумію, чому Росія раптом вирішила, що може втручатися у внутрішні справи України, і вимагає змінити Конституцію. Ми ж не говоримо їм, щоб вони змінювали свою", — сказав він.

Єдиний спосіб зробити Мінські угоди більш ефективними, розповів раніше міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Рєзніков, — переглянути їх вже зараз і внести зміни.

Також "Коментарі" писали про те, що саміт нормандської четвірки щодо Донбасу може відбутися вже в серпні. Які умови для цього необхідно виконати, раніше розповіли в Офісі президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини