Цинізму немає меж: до якого кроку вдався "95 квартал" в Харкові

Актори «95 кварталу» мають намір 29 травня провести розважальне шоу у Харкові, повідомлення із запрошеннями на захід з’явилися у волонтерських чатах. За словами нардепа Ірини Фріз, такі дії «кварталівців» обурюють

Як відзначила народний депутат Ірина Фріз, Харків зараз переживає надзвичайно складні часи, адже росіяни здійснюють цілеспрямовані атаки на цивільну інфраструктуру міста на намагаються максимально залякати цивільне населення.

"Як після жахливих терористичних бомбардувань, після днів жалоби, коли досі деякі люди вважаються безвісті зниклими, місто може стати ареною для гумористичного шоу?"
- не розуміє нардеп.

За її інформацією, у волонтерських чатах Харкова відучора зʼявилася інформація із запрошенням охочих відвідати концерт "95 кварталу", який сьогодні має проходити в місті.

"Межі обурення не просто не існує, адже це не просто неприпустимо, це плювок в обличчя кожному, хто втратив близьких, друзів, родичів у цьому пеклі",
- відзначила Фріз.

Нардеп вважає, що Харків ще не оговтався від страшних наслідків, а у відповідь в місті анонсують проведення розважального заходу.

"Це не просто порушує загальні норми етики та моралі, це демонструє повну байдужість до страждань Міста -Героїв та громади",
- відзначила нардеп і додала, що не зрозуміло, який сигнал Україна надсилає такими заходами світові та родинам загиблих.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про трагедію, яку переживає Харків, коли терористична Росія нанесла удар по "Епіцентру". Станом на зараз відомо про загибель 18-ти людей. Впізнано 16 жертв, серед них 12 працівників гіпермаркету та четверо відвідувачів. Поранено 50 осіб.

При цьому влада міста підкреслила, що мешканці дуже налякані останніми подіями. Вони почали виїжджати з міста.