Головна Новини Суспільство події Чи зможе Порошенко ще раз стати президентом – прогнози астролога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможе Порошенко ще раз стати президентом – прогнози астролога

Астролог радить Порошенку менше говорити та більше діяти

23 грудня 2020, 12:55 comments2338
Поділіться публікацією:

Астролог Олена Максимова розповіла, чи є у Петра Порошенка шанси стати президентом України вдруге. За словами жінки, наступний рік для політика буде непростим, але й достатньо плідним.

Чи зможе Порошенко ще раз стати президентом – прогнози астролога

Астролог розповіла чи зможе Порошенко вдруге стати президентом. Фото: РБК

П'ятий президент України не матиме достатньої підтримки. Його поважатимуть тільки в кількох регіонах України. Відповідно, цього замало аби повторно зайняти крісло глави держави.

Астролог радить політику менше виступати та говорити. Його цінуватимуть тільки тоді, коли він почне більше діяти. Порошенко стане хорошим меценатом та зробить багато добрих справ для країни та громадян. Проте, Максимова повідомляє, що часи його правління скінчилися. Він це згодом сам усвідомить та почне займатися іншою сферою діяльності у 2023 році.

Олена Максимова повідомила, що радість Порошенку принесе виховання гідного наступника, який продовжить втілювати його ідеї.

Раніше президент України Володимир Зеленський затвердив законодавчий акт про термінову реєстрацію вакцин від COVID-19, які зареєстровані в США і країнах Європи. Але багато представників ЗМІ збентежені тим фактом, що, наприклад, Мін'юст Сполучених штатів Америки позбавив компанії-виробників відповідальності за невідомі реакції, які може викликати вакцинація препаратами, а це означає, що реєстрація вакцин практично не буде проводитися в Україні, тобто МОЗ буде покладатися на іноземне сертифікування.

Нагадуємо, що політолог Олексій Якубін розповів, яку помилку Порошенка ризикує повторити Зеленський. 

Сайт "Коментарі" повідомляє, що раніше астролог Олена Максимова розповіла, яке майбутнє чекає на чинного Президента України Володимира Зеленського.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини