Головна Новини Суспільство події Чи чекати українцям снігу на Різдво: синоптик зробив прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи чекати українцям снігу на Різдво: синоптик зробив прогноз

У Різдво в Україні прогнозується досить тепла погода

7 грудня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

У Різдво, 7 січня, зима навряд чи порадує українців сніжною і зимовою погодою. Про це свідчить прогноз погоди народного синоптика Леоніда Горбаня для "24 каналу".

Чи чекати українцям снігу на Різдво: синоптик зробив прогноз

Фото з відкритих джерел

За його прогнозом, погода в період з 7 по 9 січня буде помірно теплою. Прогнозується, що вдень температура повітря підніматиметься вище нуля, однак вночі — можливі морози. Синоптик повідомив, що така відлига в Україні почнеться ще з кінця грудня. Тому українцям не варто чекати морозної та сніжної погоди в святкові дні.

Снігу синоптик в перший день Різдва не обіцяє. Але вже з 9 січня, свідчить його прогноз, почнуться легкі морози. Далі з кожним днем ставатиме все холодніше.

Відзначимо, що з Дня святого Миколая 19 грудня, за прогнозами синоптика, в Україні вдарять морози. Тоді ж можна очікувати рясних снігопадів. Хоча і середня денна температура в грудні буде плюсовою — близько 4-5 градусів тепла.

А ось вже справжню зимову погоду українці застануть в січні та лютому — буде морозно й сніжно.

Як раніше повідомлялося, прогноз синоптика показав, яку погоду чекати українцям в Новий рік. Синоптик прогнозує, що напередодні прийдешнього 2021 року в Україні малоймовірний сніг, зате може піти дощ.

Також портал "Коментарі" розповідав, що вже зовсім скоро настане новий рік, і покровитель за східним календарем зміниться — в свої права вступить Білий металевий Бик. Вважається, що цей символ дуже спокійний, цінує працьовитість, чесність і сімейні основи. Дізнайтеся все, що слід знати про символ 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини