Чоловік розкрив секрет схуднення на 20 кілограмів за сім місяців

Працівник банку Сачін Сінгх з індійського міста Бангалор, штат Карнатака, скинув 20,5 кілограма за сім місяців і поділився своїм методом схуднення

44-річний Сингх розповів, який важив 95,5 кілограма і переживав через те, що він не міг підібрати нормальний одяг і виглядав не дуже презентабельно. Про це повідомляє The Times of India.

Сачін Сингх, банкір за професією відчув себе надзвичайно обмежено, коли не зміг купити собі одяг через зовнішність і зайву вагу. Його вага перетнула позначку 95-кілограм і почала впливати на його здоров'я. Хоча він спочатку взявся за жваву прогулянку і пробіжку, він почав займатися йогою заради втрати ваги і тонізувати своє тіло під час блокування, і результати абсолютно вражають. Його історія доводить, що коли є воля, абсолютно всі способи відкриваються для того, хто готовий змінити своє тіло.


"Коли весь одяг із гардероба став непридатним, я почав відчувати себе в'язким, а друзі та родичі почали вказувати, що у мене така надмірна вага, що жодна річ з мого одягу не підходить мені. Коли моя вага досягла цього моменту, відчував, що моя впевненість зламалася, і фізично напружувався. Я почав відчувати себе таким смертним, і мої друзі, і родичі почали вказувати на це. через що дійсно відчував себе погано", - розповів чоловік.

Зараз його сніданок: 2 скибочки коричневого хліба з 2 вареними яйцями. Його обід: 2 чаші коричневого рису, сезонні овочі, огірково-томатний салат. Його вечерю він намагається закінчити о 18:30. Зазвичай це щось схоже на обід і містить менші порції їжі, приготовані вдома.

Кожен день він намагається виходити на 10 км пробіжку і на годину-дві йоги. Тепер чоловік може поділитися радою для охочих скинути зайву вагу, за його словами, фігура залежить від фітнесу на 80% і від того, що ви їсте, — на 20%.