Британська телеведуча порівняла карту на формі збірної України з футболу з брудною плямою (ФОТО)

Ведуча британської телепередачі висловилася з приводу форми збірної України з футболу

Британська телеведуча словесно осквернила форму української збірної по футболу в в ефірі програми Good Morning Britain. Про це повідомляє видання Daily Star.

Відомо, що в ефірі програми брав участь посол України у Великій Британії Вадим Пристайко. Його питали про очікування від майбутнього матчу між збірними України та Англії на чемпіонаті Європи з футболу EURO 2020. Після цього одна з провідних Кейт Гарравей дістала футболку нашої збірної. За її словами карта України на формі футболістів трохи схожа на пляму.

"Її важко побачити, виглядає трохи як футболка, яку мій син піднімає з підлоги і думає, що вона не така вже й брудна. Це трохи схоже на пляму", - сказала Кейт.

Після цього висловлювання другого ведучого звернувся до неї зі словами: "Спокійно, спокійно".

Також Гарравей звернула увагу на те, що на карті, нанесеної на футболку, присутній "спірна територія". У відповідь на це посол сказав, що це територія України.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що представники збірний Англії і України по футболу вже визначилися з вибором форм, в яких вони зіграють на майбутній матч в Римі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що Президент України Володимир Зеленський звернувся зі словами підтримки до представників збірної України з футболу перед матчем з Англією. Він закликав футболістів думати тільки про перемогу і не забувати про те, що з ними на поле 40 мільйонів українців. Детальніше про це читайте в нашій статті.