Головна Новини Суспільство події Боротьба з українською жадібністю: як в столиці перешкоджають незаконній вирубці ялинок у парках
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба з українською жадібністю: як в столиці перешкоджають незаконній вирубці ялинок у парках

Київські комунальники обробляють хвойні дерева розчином, який неприємно пахне та залишає сліди

18 грудня 2020, 09:15
Поділіться публікацією:

В минулі роки комунальники стикнулися з передноворічною проблемою — незаконною вирубкою ялинок та сосон в міських парках. Цього разу столичні працівники придумали неординарний спосіб подолати вандалізм. Перед святами всі київські хвойні дерева вирішили обробити спеціальним розчином, який має неприємний запах та залишає негарні сліди.

Боротьба з українською жадібністю: як в столиці перешкоджають незаконній вирубці ялинок у парках

Як столичні комунальники борються з вирубкою ялинок в парках. Фото: kievvlast.com

КМДА пояснює, що це роблять для того аби у людей не було спокуси зрубати дерево й забрати додому. 

Окрім того, щоб захистити дерева від вандалів, працівники державної екологічної інспекції та патрульної поліції  виходитимуть на спеціальні рейди.

Сам засіб не завдає шкоди дереву. До того ж він не шкідливий і для людини. Однак, як тільки ялинка опиниться в теплому приміщенні, розчин почне виділяти дуже неприємний сильний запах.

Нагадуємо, що раніше сайт "Коментарі" повідомляв про популярні схеми шахрайства з нерухомістю в Україні. Серед них підробка заповітів або документів з відчуження квартир, оформлення угод за фальшивими документами на підставних осіб. За словами адвоката таку діяльність здійснюють цілі злочинні організації, які збирають інформацію, вистежують жертв — як правило, самотніх людей похилого віку, які не здатні себе захистити.

Крім того, в поточному році, за словами експерта, явно посилилася тенденція використання правоохоронних органів для рейдерських захоплень активів підприємств — за допомогою "липових" кримінальних справ, масок-шоу, обшуків та іншого тиску на бізнес.

Також рекомендуємо прочитати про ефективний спосіб, який допоможе не погладшати за свята.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини