Головна Новини Суспільство події Блогер прославився завдяки пачці чіпсів
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер прославився завдяки пачці чіпсів

Всі світові ЗМІ про нього заговорили

22 вересня 2020, 11:22
Поділіться публікацією:

У мережі набирає популярність ролик, автор якого показав незвичайний спосіб закрити пачку чіпсів. Відео опубліковано на каналі користувача TikTok Паулу 19 вересня.

Блогер прославився завдяки пачці чіпсів

Незабаром блогер прославився, адже на нього звернули увагу великі ЗМІ, включаючи The Daily Mail. Житель австралійського Мельбурна записав простий трюк, який складається з трьох кроків. Для початку потрібно загорнути краї пачки приблизно таким же чином, як при складанні паперового літачка. Наступний етап — загорнути вийшов трикутник в іншу сторону. Після цього необхідно вивернути краю початкового трикутника. Якщо в точності виконати всі дії, пачка виявиться майже герметично закрита.

Раніше "Коментарі" писали про п'ять побутових лайфхаків, які спростять ваше життя. Серед них — універсальна піна для гоління і користь від шкірки фруктів.

Нейтралізуйте неприємні запахи на кухні

Якщо після готування запах в кухні не вивітрюється декілька днів і вам це, м'яко кажучи, не подобається, тоді використовуйте цей лайфхак. Після приготування страви з різким запахом, закип'ятіть каструлю води з апельсинової або лимонною шкіркою, і тоді ваша кухня заповнитися запахом цитрусових, який переб'є всі інші.

Очистьте дзеркало піною для гоління

Очистити дзеркало можна за допомогою піни, яка не тільки ефективно позбавить від забруднень, але і не дасть дзеркала запотіти протягом декількох тижнів. Просто протріть поверхню піною, а потім витріть паперовим рушником.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини